Uw offerte
  • 6.500 + producten uit voorraad leverbaar

Klantenservice Contact met een specialist
Nieuws Producten

Kunststof palletbox kopen? Wij hebben verschillende formaten en kleuren direct uit voorraad leverbaar

Onze palletboxen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan formaten, waardoor we voor vrijwel elke toepassing een passende oplossing kunnen bieden. Hieronder vind u een overzicht van de beschikbare formaten:

Revink Transoplast

Onze palletboxen zijn ontworpen met het oog op praktische bruikbaarheid en robuuste prestaties, waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala aan toepassingen in diverse sectoren, van voedselproductie tot logistiek en alles daartussenin. Met een uitgebreide selectie van formaten, kleuren en uitvoeringen bieden onze palletboxen ongeëvenaarde flexibiliteit om te voldoen aan de eisen van elke omgeving.

We bieden ook een breed scala aan accessoires en opties om ervoor te zorgen dat onze klanten de perfecte oplossing vinden die past bij hun unieke behoeften. Of het nu gaat om draaistoppen, kogelkranen, vakverdelingen of scharnierende deksels, bij Transoplast hebben we alles wat u nodig heeft om uw logistieke processen te optimaliseren.

Formaten van palletboxen

Onze palletboxen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan formaten, waardoor we voor vrijwel elke toepassing een passende oplossing kunnen bieden. Hieronder vind u een overzicht van de beschikbare formaten:

Bedrukkingsmogelijkheden

Naast een breed scala aan formaten bieden we ook diverse bedrukkingsmogelijkheden voor onze palletboxen. We kunnen de palletboxen voorzien van bedrijfsnamen, logo’s, nummering en zelfs barcodes of QR-codes. Deze bedrukkingen worden uitgevoerd met hotprint of thermotransfer, wat zorgt voor een duurzame en slijtvaste opdruk.

Gekleurde palletboxen direct uit voorraad leverbaar

Onze palletboxen zijn direct uit voorraad leverbaar in een uitgebreid kleurenpalet. Ontdek onze beschikbare kleuren:

Grootste voorraad palletboxen

Met een voorraad van meer dan 10.000 palletboxen in verschillende kleuren en formaten zijn wij uniek in de markt. Terwijl de meeste aanbieders enkel grijze palletboxen aanbieden, bieden wij een uitgebreide selectie aan kleuren en formaten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Onze palletboxen zijn van hoogwaardige kwaliteit, wat zorgt voor een betere slagvastheid en een langere levensduur.

Persoonlijk advies over modificaties aan palletboxen zoals opschrift, palletboxen op wielen of een scharnierend deksel? Neem dan gerust contact op met onze productspecialisten.

  • 6.500 + producten uit voorraad leverbaar

Revink Transoplast

Uitgebreide opties en accessoires voor kunststof palletboxen

Bij Transoplast gaan we verder dan alleen het leveren van standaard palletboxen. We bieden een breed scala aan accessoires en opties om ervoor te zorgen dat onze klanten de perfecte oplossing vinden die voldoet aan hun specifieke behoeften. Hieronder vind u een overzicht van de beschikbare opties:

  • Draaistop: Onze palletboxen kunnen worden uitgerust met draaistoppen om te voorkomen dat de boxen tijdens transport of opslag ongewenst gaan draaien. Dit zorgt voor meer stabiliteit en veiligheid.
  • Kogelkraan: Voor vloeistofdichte toepassingen bieden we palletboxen aan met een kogelkraan. Hiermee kunnen vloeistoffen eenvoudig worden afgetapt zonder dat de box hoeft te worden gekanteld.
  • Vakverdeling: Voor het organiseren en scheiden van verschillende goederen binnen de palletboxen kunnen vakverdelingen worden toegevoegd. Dit zorgt voor een efficiëntere opslag en transport van diverse items.
  • Uitneembare zijwand: Sommige van onze palletboxen kunnen worden voorzien van uitneembare zijwanden. Dit biedt extra flexibiliteit bij het laden en lossen van goederen en maakt het schoonmaken van de boxen eenvoudiger.
  • Palletboxen op wielen: Voor extra mobiliteit kunnen palletboxen worden uitgerust met wielen. Dit maakt het verplaatsen van zware ladingen eenvoudiger en verhoogt de efficiëntie van het logistieke proces.
  • RVS versterking bij de palletsledes: Voor extra duurzaamheid en robuustheid kunnen de palletsledes van onze boxen worden versterkt met roestvrij staal (RVS). Dit verlengt de levensduur van de boxen, vooral in veeleisende omgevingen.
  • Scharnierende deksels met hangslot of rubberen knevelsluiting: Onze palletboxen kunnen worden geleverd met scharnierende deksels die kunnen worden afgesloten met een hangslot of een rubberen knevelsluiting. Dit zorgt voor extra beveiliging van de opgeslagen goederen tijdens transport of opslag.

Of u nu op zoek bent naar extra functionaliteit, veiligheid of gemak, bij Transoplast hebben we de juiste accessoires en opties om ervoor te zorgen dat onze palletboxen perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften

Maatwerk: Kunststof palletboxen in speciale afmetingen

Een palletbox van bijna 2 meter hoog? Voor dit soort kunststof palletboxen in speciale afmetingen kun je ook bij ons terecht. Soms vraagt de logistieke toepassing namelijk om een oplossing op maat. Wij monteren in eigen huis twee of meerdere palletboxen op elkaar of aan elkaar. Dat kan dus in de hoogte, maar ook in lengte- of breedte-richting. Wij realiseren zo maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de praktijksituatie van onze klanten. Onze XL kunststof palletboxen zijn hier een goed voorbeeld van. Naast kunststof palletboxen in afwijkende formaten leveren wij ook boxen met een onderlossing. Deze palletboxen zijn uitgerust met een hopperbodem. Droog, klein laadgoed kan via deze bodem eenvoudig gelost worden.

  • 6.500 + producten uit voorraad leverbaar