Uw offerte
  • 6.500 + producten uit voorraad leverbaar

Klantenservice Contact met een specialist
Producten Tips

Loop weg met onze multi-inzetbare kunststof koffers in verschillende kleuren

De kunststof koffers van Transoplast zijn samengesteld uit een unieke serie euronorm stapelbakken met koffergrepen en afsluitbare scharnierdeksels. Lees meer in dit bericht

Kunststof koffers zijn niet alleen maar een manier om spullen te vervoeren en op te slaan.
Ze zijn ook duurzaam, functioneel en door personalisatie te stijlen. De kunststof koffers van Transoplast zijn samengesteld uit een unieke serie euronorm stapelbakken met koffergrepen en afsluitbare scharnierdeksels. De koffers zijn onderling stapelbaar en de innovatieve vergrendeling van het scharnierdeksel maakt openen en sluiten van de koffers tot kinderspel.

Als u overweegt een kunststof koffer te kopen, is het belangrijk om te weten welke opties er beschikbaar zijn qua maten en kleuren, zodat u de perfecte koffer voor uw behoeften kunt vinden. Kunststof koffers bieden een duurzame en veilige manier om uw waardevolle spullen te beschermen en te vervoeren.

Bekijk ons volledige assortiment kunststof koffers.

Ongeacht de grootte of kleur, elke kunststof koffer die u kiest, zal robuust en betrouwbaar zijn, ontworpen om uw spullen te beschermen tegen stof, (spat)water en schokken. Deze koffers zijn vervaardigd uit hoogwaardig PP kunststof om duurzaamheid en langdurig gebruik te garanderen, zowel binnen als buiten.

  • 6.500 + producten uit voorraad leverbaar

Veelzijdige maatvoering koffers

Een veelgebruikte maatvoering is de kunststof koffer 60 x 40 cm. Deze ruime afmeting is ideaal voor het opbergen van grotere items zoals sportuitrusting, muziekinstrumenten of professioneel gereedschap.
Voor diegenen die een iets kleinere maat nodig hebben, is een kunststof koffer 40 x 30 cm een uitstekende optie. Deze maat is perfect voor het dragen van bijvoorbeeld elektronica, documenten of klein gereedschap. Voor een kleinere, handzamer optie is een kunststof koffer 30 x 20 cm  uitstekend voor diegenen die behoefte hebben aan een compacte en mobiele opbergmogelijkheid. Deze kleinere koffers zijn perfect voor het veilig vervoeren van delicate items zoals camera’s, meetinstrumenten of persoonlijke elektronica.

Personalisatie door middel van diverse kleuren of bedrukking

Als het aankomt op esthetiek en snelle identificatie, kan een gekleurde koffer een verschil maken. Met de beschikbaarheid van 8 kleuren kunt een koffer kiezen die niet alleen functioneel is, maar ook past bij uw persoonlijke stijl of die helpt bij het organiseren van uw spullen door middel van kleurcodering.

 

Bedrukking van kunststof koffers

Om uw kunststof koffer nog verder te personaliseren en uw merkidentiteit te versterken, bieden wij hotprint bedrukking aan. Met een hotprint bedrukking kunt u uw logo, bedrijfsnaam of een andere gewenste boodschap rechtstreeks op de bakken laten aanbrengen. Dit biedt niet alleen een professionele uitstraling, maar maakt ook een snelle identificatie van uw koffers mogelijk.

  • 6.500 + producten uit voorraad leverbaar

Maak uw koffer compleet met accessoires of schuiminterieur

De koffers zijn eenvoudig in te richten met accessoires als inzetbakjesverdeelstripsvakverdelingen en schuiminterieurs. Door deze flexibiliteit en de grote verscheidenheid aan afmetingen en kleuren zijn ze voor allerlei doeleinde in vrijwel iedere organisatie inzetbaar. Bij vragen neem contact op, of bel 0314 – 664400. Liever direct bestellen? Ga naar onze webshop voor het eenvoudig bestellen en een snelle levering van kunststof koffers.

Wilt u een kunststof koffer kopen?

Als u overweegt een kunststof koffer te kopen, is het belangrijk om te weten welke opties er beschikbaar zijn qua maten en kleuren, zodat u de perfecte koffer voor uw behoeften kunt vinden. Kunststof koffers bieden een duurzame en veilige manier om uw waardevolle spullen te beschermen en te vervoeren.

  • 6.500 + producten uit voorraad leverbaar